Iskolánk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával,( www.nka.hu) 2015.04.16-án 10,00 órától szakmai napot tart, a fuvola, klarinét, zongora és a gitár tanszak hangszeres növendékei számára,a Civil Közösségek Házában, melynek keretében neves szakemberek látják el tanácsokkal a kisdiákokat a további tanulmányaikhoz.

Délután a program részeként látogatást teszünk a Tudás Központban,ahol a diákok zenei vetélkedőn vesznek részt,  majd a Kodály Központ kulisszatitkaiba tekinthetünk be, szakember vezetésével.

 

Szintén a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, (www.nka.hu) 2015.04.17-én iskolánk 40 tanulójával látogatást teszünk a keszthelyi zeneiskolában, ahol rövid koncertet adunk, majd megtekintjük a Goldmark Károlyról elnevezett Művelődési Házat, ahol zenei vetélkedő keretében emlékezünk meg a zeneszerzőről.

 

Intézményünk 2015.04.23-án 18,00 órától tartja 20 éves Jubileumi Hangversenyét az ANK Művelődési Házában, mely a Tánc és Zene a zenetörténeti korszakokban című témát foglalja magába. Közreműködnek iskolánk jelenlegi diákjai és tanárai, valamint meghívott vendégeink, a Ritmo Sporttánc Egyesület és az ANK Művészeti Iskola táncosai. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap Támogatja. (www.nka.hu)

 

Rendezvénysorozatunk következő részeként 2015.04.24-én délelőtt 10,00 órától drVarga Ildikó Rita Anna tart előadást a népzenétől a Műzenéig címmel a Civil Közösségek Házában. Az előadáson közreműködnek az iskola diákjai. Az előadást támogatja a Nemzeti Kulturális Alap. (www.nka.hu)

NKA_logo_2012