Adó 1 Százalék

Agócsy László Zeneiskola Alapítvány

Kérjük támogassa Ön is adója 1 százalékával az alapítványunk munkáját!

Köszönjük!

Köszönet minden Támogatónknak, aki hozzájárult alapítványunk munkájához, és ezzel növendékeink igényes és korszerű zeneoktatásban részesülhetnek.

Kérjük támogassa Ön is adója 1 százalékával az alapítványunk munkáját!

Sajnos ma Magyarországon az adózók 50%-a nem rendelkezik az adója 1 százalékáról, így az nem jut el egyetlen civil szervezethez sem. Az adó 1 százalék felajánlás nem jár kiadással, és csupán néhány percet vesz igénybe.
Támogassa Ön is azt a szervezetet, melynek tevékenysége leginkább közel áll a szívéhez!

Az adó 1 százalék felajánlása Önnek egy formanyomtatvány kitöltése, azonban az ebből befolyó összegek hozzájárulnak ahhoz, hogy növendékeink igényes és korszerű zeneoktatásban részesülhessenek.

Ha szeretne részese lenni sikereinknek, és céljaink elérésében szeretné alapítványunkat támogatni adó 1 százalékával, nincs más dolga, mint ügyfélkapun keresztül kitölteni az szja 1+1 százalékos formanyomtatványt, vagy letölteni az adó egy százalék rendelkező nyilatkozatot weboldalunkról, majd az SZJA bevallással együtt benyújtani a NAV-.hoz postai úton, vagy személyesen.

A rendelkező nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban keressen bennünket bizalommal, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. 

Az adó 1 százalék felajánlása esetén mindig legyen körültekintő! Amennyiben alapítványnak ajánlja fel adója egy százalékát, akkor győződjön meg róla, hogy helyesen írta be a kiválasztott alapítvány adószámát. 

Az Agócsy László Zeneiskola Alapítvány esetében az alábbi adószámot kell helyesen beírni: 18317954-1-02.